INFO

Sfeervol karakteristiek gerenoveerd stadsappartement, voor starters, uit het bouwjaar 1905. De hoekwoning is gesitueerd aan de rand van het historische centrum van Bergen op Zoom en ligt aan een klein parkje met een ruimtelijk en mooi uitzicht. De woning beschikt over een slaapkamer, een badkamer met ligbad/ douche en voldoende ruimte en aansluitingen voor droger en wasmachine. De woonkamer met open keuken heeft een prachtige karakteristieke vorm met ruim uitzicht en veel licht. Het appartement bevindt zich op de begane grond en is gelijkvloers. De woning bestaat uit twee appartementen waarvan de onderste te koop is.

Als u naar aanleiding van deze presentatie nog vragen heeft, of als u een afspraak wilt maken voor een bezichtiging van de woning, neemt u dan gerust contact op.

INDELING

Hal met ruime privé kapstok, privé bergruimte & meterkast ( 9 groepen per appartement ). De hal heeft twee afsluitbare deuren voor de twee appartementen in de woning.

Bij binnenkomst in het appartement is er een entree met een deur naar de woonkamer en de toiletruimte. In de entree is een kleine bergruimte gecreëerd.

De woonkamer ( ongeveer 28 m2 ) loopt in een stompe hoek met in de stompe hoek een raam ( 93 cm x 195 cm ). Over beide benen van de hoek bevinden zich twee grote ramen in koven met ruime vensterbanken ( 27 cm ). De vier grote ramen ( 133 cm x 195 cm ) over de twee benen die de hoek vormen van het hoekhuis geven een prachtig uitzicht met veel licht. Speciaal voor de verkoop zijn er nieuwe brede withouten jaloezieën opgehangen en zijn de koven, ramen en radiatoren geheel strak wit gespoten.
De woonkamer heeft een glasblokken afscheiding van 120 cm hoog en 215 cm lang.
De open keuken heeft een afzuigkap ( buitenafvoer ), een vier pits fornuis, combi magnetron/ oven, vriezer en koelkast.

De woonkamer is voorzien van een vaste ( digitale- ) t.v. aansluiting & een vaste internetaansluiting.

De slaapkamer ( ongeveer 12 m2 ) heeft een groot raam en een ruime kledingkast.

De slaapkamer is voorzien van een vaste ( digitale- ) t.v. aansluiting.

De badkamer ( ongeveer 5 m2 ) heeft een ligbad en diverse aansluitpunten en groepen voor wasmachine en droger. De badkamer is recentelijk vanuit de berging geïsoleerd.

De berging ( 6 m2 ) ligt in het verlengde van het huis en is voorzien van elektra. Hier is een ruime mogelijkheid tot opslag in de speciaal gemaakte schappen aan de muur. Er is plaats voor meerdere fietsen/ (snor)brommers en hier is tevens de cv ( 2015 ) geplaatst. Er is een werkbank en er zijn diverse mogelijkheden om gereedschap te bergen en op te hangen. Voor het onderhoud is er een slanghaspel met tuinslang en een Nilfisk hogedrukspuit aanwezig ( 2017 ).

In de keuken en hal zijn brandblussers ( 2016 ) en een grote verbanddoos opgehangen.

CONDITIE

De woning is zeer goed onderhouden en instap klaar, het buitenschilderwerk is in 2016 uitgevoerd, het binnenschilderwerk (ramen en koven is in maart 2017 uitgevoerd). De voordeur en bergingsdeur staan in de grondverf en worden na verhuis gespoten. Dit in verband met het niet willen beschadigen van het spuitwerk bij het verhuizen. In overleg kan dit ook gebeuren als u zelf de woning heeft betrokken.

EXTERIEUR

De woning is gesitueerd op een hoek aan de rand van het historisch centrum met uitzicht over een grasveld met enkele monumentale bomen. Er is voldoende parkeergelegenheid, met op loop afstand (enkele minuten) een viertal supermarkten. De grote markt van Bergen op Zoom is ongeveer zeven minuten lopen. Op enkele minuten lopen is er een groot stadspark en de Bergse Plaat met een groot meer, tropisch zwembad, terrassen en sportfaciliteiten.

ISOLATIE

De woning heeft spouwmuren en is geheel voorzien van dubbelglas. De stookkosten zijn laag.

PRÉ

De woning is een ideale starters woning voor de starter die niet in een doorsnede woning wil wonen.

VVE
De servicekosten zijn inclusief gas, water, licht & 60 Mbit/s zakelijk internet (bij storing binnen 4 uur monteur) en digitale televisie.
De service kosten bedragen 130 Euro per maand (na heffingskorting energie).
Van dit bedrag wordt ongeveer 50 tot 60 Euro per maand gespaard voor onderhoud.
De opstalverzekering en andere risicodekking worden vanuit de VVE betaald.
Recentelijk is er een meer jaren onderhoudsplan gemaakt.

Disclaimer
Deze presentatie is met zorg samengesteld en is bedoeld om u een impressie te geven van het onderhavige object. Aan eventuele schrijffouten, opgegeven afmetingen en werkelijke afmetingen kunnen geen rechten worden ontleend.